Kan niet slapen

Kan niet slapen. Meer info? Stuur een email.

Voor wie is Klassieke Homeopathie?

 

  • Klassieke Homeopathie wordt ingezet bij allerhande lichamelijke- en psychische klachten
  • Voor jong en oud
  • Bij chronische klachten
  • Bij acute klachten

 

 

 

 

 

 

 

In principe lukt het met homeopathische geneesmiddelen heel veel mensen van hun klachten af te helpen. Het idee kan ontstaan dat ik klachten/ziektes behandel, maar dat is niet juist. Ik ben er voor de mens die met een klacht komt.

Homeopathie werkt niet alleen bij een neusverkoudheid, homeopathie kan zeer diep op het emotionele en mentale deel van mensen inwerken. Verdriet, angsten, eenzaamheid, verlegenheid, je niet durven presenteren in gezelschap, anorexia, boosheid, agressie enzovoort, kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

‘Maar bij echt serieuze klachten moet je toch bij de allopathie zijn,’ dat is helaas vaak de opvatting. Het is mogelijk om met homeopathie zeer ernstige aandoeningen te genezen: MS, kanker, reuma om maar een paar zware te noemen, er zijn talloze voorbeelden waarbij deze aandoeningen genezen, cq. sterk verbeterd zijn. Uiteraard niet altijd. In andere gevallen kan de homeopathie verzachtend werken, pijn bestrijdend. Juist voor chronisch zieke mensen kan homeopathie veel betekenen. Homeopathie wordt regelmatig ingezet naast de reguliere behandeling.

Ook bij acute klachten werken homeopathische middelen geweldig. Denk aan vallen, insectenbeten,  maag-darmklachten enz. Hiervoor zijn ook speciale EHBO-dozen met middelen die je thuis zelf kunt inzetten.

Regelmatig geef ik EHBO-cursussen, kijk voor meer informatie onder Cursussen.